HARRASTELIIKUNTA KAHVAKUULA 1 ja 2

Harrastelliikunnan kahvakuula sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille, niin naisille kuin miehille. Kesällä kerran ja talvella kaksi kertaa viikossa. Talvella torstaisin erityyppinen harjoitus kuin lauantaisin - kannattaa käydä tutustumassa molempiin!

Esimerkkinä tuntien sisällöstä:

* peruskahvakuulaliikkeitä, mm. kisoissa tehtäviä liikkeitä, tekniikkaa, eripituisia sarjoja, erikokoisilla painoilla; kestävyysvoimaharjoituksia

* erilaisia ja eripituisia "pattereita"

* kuntopiiri, HIIT-tyyppinen aerobinen treeni

Kesäkaudella tiistaisin klo 18.00 Rantapuistossa tai muualla erikseen ilmoitetussa paikassa

Talvikaudella:

* keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 koulukeskuksen isossa salissa

* lauantaisin klo 10.00-11.00 koulukeskuksen isossa salissa

Ohjaajina: Tuula Manninen, tuula_manninen@hotmail.com, p. 044 517 5000

Anu Puttonen, anu.puttonen@pp.inet.fi, p. 040 567 8770

Harrasteliikunnan talvikausimaksu on 30 € jäseneltä ja 40 € ei jäseneltä; alle 18-vuotiailta 15 €  jäseneltä ja 20 € ei jäseneltä. Laskutetaan ilmoittautumisen mukaan. Samalla kausimaksulla voit osallistua myös muihin RiU:ssa ko. kaudella toimiviin harrasteliikuntaryhmiin. Satunnaiset kävijät voivat osallistua kertamaksulla 2 eur, maksetaan ohjaajalle!

Kausimaksu sisältää ohjauksen, ei vakuutusta.